autodeco.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

Catalog
Cautare
SSL
       Vom încerca să descriem cine suntem și ce facem, nu doar prin vorbe ci și prin fapte, de aceea te invitam să ne vizitezi și pe paginile de facebook , unde vei regăsii portofoliul nostru de comenzi realizate dar și fotografii primite de la clienții noștri : 
- Stickere, Tricouri Auto, Brelocuri Auto, etc  -> AICI  <-
- Cadouri Personalizate, Tricouri Aniversare, Tricouri Cupluri, etc -> AICI -<


     Activam în domeniul stickerelor auto și inscripționari autoturisme din anul 2016, colaborând cu brand-uri cunoscute din România (vezi portofoliul din pagina de Facebook). Începand cu anul 2017, activitatea noastră s-a extins în domeniul personalizarilor, acest lucru fiind un succes, iar în prezent ne putem mândri cu un portofoliu amplu și diversificat, clienți mulțumiți și o gamă largă de produse și modele. ( vezi portofoliu Facebook)

     Lucrăm zilnic, folosindu-ne creativitatea, pentru a introduce modele noi și unice , pentru că fiecare cadou și fiecare eveniment în care suntem implicați să se ridice la nivelul așteptărilor dvs, pentru că ne dorim clienți mulțumiți și fideli. 

Dacă ai o idee, nu ezita să ne contactezi. O vom pune în practică !

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ART UNITED GAM S.R.L.-D., CIF: 36158142, Reg.Com: J03/1026/2016