autodeco.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

Catalog
Cautare
SSL
Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.


Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

 

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de SC ART UNITED GAM SRL D in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare prin transfer bancar sau mandat postal. Suma restuita in urma returului include taxa de transport initial achitata. Exceptie fac situatiile in care se returneaza o parte din produsele achizitionate, situatie in care se returneaza doar contravaloarea produselor returnate fara taxa de transport initial.Pentru returnarea unui produs , va rugam sa ne contactati in maxim 14zile de la primirea coletului, pe adresa de mail: office@autodeco.ro,  sau prin completarea formularului de contact din sectiunea Contact .
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ART UNITED GAM S.R.L.-D., CIF: 36158142, Reg.Com: J03/1026/2016